We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9-15 uur 👈🏾

Volg de LCR op LinkedIn, Twitter of Facebook

LCR_logo2021
Naar thema

Ondersteun het manifest voor echte bijstand

Armoede
Bestaanszekerheid
Bijstand
Gemeente
Inkomen
Inkomensondersteuning
LCR
Participatiewet
Schulden
Vertrouwen
14/01/2022

Het manifest 'Een oproep tot meer echt bijstand' heeft veel losgemaakt. Velen hebben de LCR gevraagd of ze ook mee kunnen ondertekenen of ondersteunen. Om dat mogelijk te maken, kunnen mensen zich nu melden. De LCR verzamelt alle sympathisanten zodat er straks een nog stevig manifest staat.

Ondersteunen-duimen-omhoog-manifest
Manifest wordt gezien

Heel veel mensen die zelf een uitkering hebben, maar ook organisaties die zich richten op mensen in de Participatiewet, willen graag laten zien dat ze achter het manifest staan. De lijst met ondertekenaars wordt steeds langer. Daarom hebben we besloten om het voor iedereen mogelijk te maken het manifest te ondersteunen. Dat kan via deze link. 👇🏾

Laat jouw mening horen over dit thema

Het gaat vaak over hoogte van uitkeringen of toeslagen. Is dat belangrijk of is het veel belangrijker dat je rond kunt komen en niet in de schulden raakt?

Poll

Moet bestaanszekerheid voorop staan?

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.