Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

Bellen? Van ma t/m do tussen 9 en 15 uur: 070 3499790

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021
Naar alle thema's

Vertrouwen

Vertrouwen is belangrijk als het gaat om sociale zekerheid. De meeste mensen willen niet van een uitkering leven én willen wel alle regels naleven. Maar dat is lang niet altijd eenvoudig. Uitgaan van goede bedoelingen is beter dan van wantrouwen. Daar moet de komende jaren hard aan worden gewerkt.

Volg dit thema en andere berichten
Vertrouwen

Actueel

Nieuws, publicaties en evenementen

Fatma in Trouw feb 2023
18/02/2023

Fatma Koşer Kaya 100 dagen LCR-voorzitter: Trouw maakt de balans op

Trouw staat stil bij het feit dat Fatma Koser Kaya honderd dagen voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad is. Over bestaanszekerheid, over de verhalen van mensen die zij naar de LCR sturen, over meedoen en de papieren werkelijkheid.

Lees het bericht
221123-rondetafelgesprek-menselijkemaat-fatma-koser-kaya
25/11/2022

Rondetafelgesprek over menselijke maat: de grondhouding is belangrijk

In een Rondetafelgesprek in de Tweede Kamer over de menselijke maat bracht LCR-voorzitter Fatma Koşer Kaya verschillende belangrijke punten naar voren. Menselijke maat, zo stelde ze, heeft alles te maken met een grondhouding. 'Ik luister naar u, ik hoor u. Ik hoor ook waar u mee te maken hebt en ik hoor ook waar u mee te maken hebt. En ik hoor waar het probleem werkelijk zit.'

Lees het bericht
1-november-op-hand_1089381518
01/11/2022

Blog Fatma Koşer Kaya: eerste werkdag

Vandaag, 1 november 2022, begint Fatma Koşer Kaya officieel als voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad. Haar eerste werkdag start ze meteen goed met een volle agenda én een eerste blog. In de blog geeft ze voortaan maandelijks haar eigen visie op onderwerpen waarmee zij aan de slag gaat.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.

Vraag en antwoord

Op (veel) gestelde vragen geven wij graag antwoord

Naar vraag en antwoord