De LCR heeft kerstreces van 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023

Bellen? Van ma  t/m do tussen 9 en 15 uur: 070 3499790

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021
Naar alle thema's

Vertrouwen

Vertrouwen is belangrijk als het gaat om sociale zekerheid. De meeste mensen willen niet van een uitkering leven én willen wel alle regels naleven. Maar dat is lang niet altijd eenvoudig. Uitgaan van goede bedoelingen is beter dan van wantrouwen. Daar moet de komende jaren hard aan worden gewerkt.

Volg dit thema en andere berichten
Vertrouwen

Actueel

Nieuws, publicaties en evenementen

221123-rondetafelgesprek-menselijkemaat-fatma-koser-kaya
Aanbevolen door LCR
25/11/2022

Rondetafelgesprek over menselijke maat: de grondhouding is belangrijk

In een Rondetafelgesprek in de Tweede Kamer over de menselijke maat bracht LCR-voorzitter Fatma Koşer Kaya verschillende belangrijke punten naar voren. Menselijke maat, zo stelde ze, heeft alles te maken met een grondhouding. 'Ik luister naar u, ik hoor u. Ik hoor ook waar u mee te maken hebt en ik hoor ook waar u mee te maken hebt. En ik hoor waar het probleem werkelijk zit.'

Lees het bericht
1-november-op-hand_1089381518
Aanbevolen door LCR
01/11/2022

Blog Fatma Koşer Kaya: eerste werkdag

Vandaag, 1 november 2022, begint Fatma Koşer Kaya officieel als voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad. Haar eerste werkdag start ze meteen goed met een volle agenda én een eerste blog. In de blog geeft ze voortaan maandelijks haar eigen visie op onderwerpen waarmee zij aan de slag gaat.

Lees het bericht
Blog-Amma-laatste_tekst-291383204
05/09/2022

Laatste blog van Amma Asante: bitterzoet

Het is Amma Asante's laatste blog voor de Landelijke Cliëntenraad. Ze noemt het een bitterzoet moment. Bitter omdat het werk dat de LCR doet haar aan het hart gaat: ze moet dat achter zich laten. Zoet omdat zij samen met de LCR terug kan kijken op mooie resultaten.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.

Vraag en antwoord

Op (veel) gestelde vragen geven wij graag antwoord

Naar vraag en antwoord