Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

De LCR heeft verschillende vacatures, kijk snel bij actuele berichten

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021
Naar alle thema's

Cliënten zelf

Het is niet voor niets in de wet vastgelegd dat mensen die een uitkering ontvangen een stem moeten hebben. Heb je een uitkering? Dan ben je cliënt van de gemeente, UWV of SVB. En dan moet je dus ook gevraagd of ongevraagd een advies uit kunnen brengen. In een raad of andere organisatie.

Volg dit thema en andere berichten
Clienten zelf

Actueel

Nieuws, publicaties en evenementen

vacature-gemeenten_2108324252
Aanbevolen door LCR
01/06/2023

Vacature: LCR zoekt een inhoudelijk adviseur gemeente

Heb jij ruime kennis van en ervaring met het beleid en uitvoering van gemeenten? Ben jij goed in het slaan van bruggen tussen het dagelijks leven van burgers en beleidsvraagstukken en wetgeving? Dan ben jij de inhoudelijk (beleids)adviseur gemeente die kan passen in ons team.

Lees het bericht
vacature-UWV-SVB-2095328107
Aanbevolen door LCR
01/06/2023

Vacature: LCR zoekt een inhoudelijk adviseur UWV-SVB

Heb jij ruime kennis van en ervaring met de missie, taken en uitvoering van UWV en SVB? Ben jij goed in het slaan van bruggen tussen het dagelijks leven van burgers en beleidsvraagstukken en wetgeving? Dan ben jij de inhoudelijk (beleids)adviseur UWV-SVB die kan passen in ons team.

Lees het bericht
vacature-inh-adv-lcr_1920359528
Aanbevolen door LCR
01/06/2023

Vacature: LCR zoekt een inhoudelijk adviseur algemeen

Heb jij ruime kennis van en ervaring in het sociaal domein en met sociale verzekeringswetten? Ben jij goed in het slaan van bruggen tussen het dagelijks leven van burgers en beleidsvraagstukken en wetgeving? Dan ben jij de inhoudelijk (beleids)adviseur algemeen die kan passen in ons team.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.

Vraag en antwoord

Op (veel) gestelde vragen geven wij graag antwoord

Naar vraag en antwoord