Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

Bellen? Van ma t/m do tussen 9 en 15 uur: 070 3499790

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021
Naar alle thema's

(Financiële) hulp

Om allerlei redenen hebben mensen soms tijdelijk of langdurig (financiële) hulp nodig. Om hun huur, zorgkosten of andere kosten te betalen. Er zijn ook regelingen die ervoor zorgen dat iemand ervoor kan kiezen om minder te werken. Al deze 'hulp' moet redelijk zijn en mensen echt helpen.

Volg dit thema en andere berichten
(Financiële) hulp

Actueel

Nieuws, publicaties en evenementen

Ondernemer-geen-geld_1792929727
Aanbevolen door LCR
27/02/2023

NOS: zzp'er met laag inkomen geen kwijtschelding waterschap

Mensen met een laag inkomen of een uitkering kunnen om kwijtschelding van gemeentelijke belastingen betalen. Dat is ook mogelijk bij de waterschappen waarvoor Nederland op 15 maart naar de stembus gaat. Alleen: de helft van de waterschappen sluit iedereen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel sowieso uit.

Lees het bericht
beroepen-zzp-2029461275
09/02/2023

Ben jij zzp'er en kan je moeilijk rondkomen?

Werk jij als zzp'er? Ben je vertaler, bezorg je pakketten, werk je in de bouw, of in de zorg? Ben je op een andere manier zzp'er? En... heb je een laag inkomen en kun je (bijna) niet rondkomen? Laat het ons weten. Wij zijn geïnteresseerd in jouw verhaal, hoe jij je redt of je ondersteuning aanvraagt of niet?

Lees het bericht
141222dh  symposium LCR 47
14/12/2022

Kijk het mini-symposium 'Ik ben nabestaande, wat nu?' van 14 december terug

Een overvol programma waarin de verhalen van nabestaanden die hun partner zijn verloren centraal stonden. Ze kwamen binnen. En hoe! Iedereen is ervan doordrongen dat er iets moet gebeuren als het om het verstrekken van informatie gaat. Ook de bestaanszekerheid stond centraal. De aandacht en bewustwording waren er.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.

Vraag en antwoord

Op (veel) gestelde vragen geven wij graag antwoord

Naar vraag en antwoord