Wel of geen belasting betalen in jouw gemeente?

Je hebt een laag inkomen en ook geen geld op je spaarrekening. Je hebt bijvoorbeeld een uitkering. Je verdient net genoeg om van rond te komen. En alle kosten stijgen enorm.  Nu moet je belasting betalen aan jouw gemeente. 

belastingen-gemeente-kwijtschelden_619826690

Je kunt aan de gemeente vragen of je die belastingen niet hoeft te betalen (dat heet: kwijtschelding aanvragen). Wist je dat? Of heb je dit al gedaan? Hoe ging dat?
Hoefde je de belastingen niet te betalen of een deel wel? Hoorde je het snel wat de gemeente had besloten of duurde het lang? Deel het met ons.
Wij gebruiken alle ervaringen om te proberen deze regels te (laten) verbeteren. Ben niet bang: we geven jouw naam of andere informatie nooit aan anderen. Alleen als iets niet duidelijk is of we hebben andere vragen over deze belastingen, nemen we contact met je op.

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.