Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

De LCR heeft verschillende vacatures, kijk snel bij actuele berichten

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021

Vrij Nederland, De Grote Vraag: Hoe worden we wat nodig is?

27/04/2023

In de rubriek De Grote Vraag van Vrij Nederland komt steeds een onderwerp aan bod dat van verschillende kanten bekeken kan worden. LCR-voorzitter Fatma Koşer Kaya kreeg de vraag voorgelegd: Hoe worden we wat nodig is? ‘In de politiek is steeds meer aandacht voor “de menselijke maat”. Dat we daarover praten is eigenlijk lachwekkend, dit zou altijd de basishouding moeten zijn.’

VN-grote-vraag-april-2023

Ook interessant

Blog-Amma-laatste_tekst-291383204
05/09/2022

Laatste blog van Amma Asante: bitterzoet

Het is Amma Asante's laatste blog voor de Landelijke Cliëntenraad. Ze noemt het een bitterzoet moment. Bitter omdat het werk dat de LCR doet haar aan het hart gaat: ze moet dat achter zich laten. Zoet omdat zij samen met de LCR terug kan kijken op mooie resultaten.

Lees het bericht
MUG-fatma-wereld-formulieren
28/02/2023

Fatma Koşer Kaya in MUG: we leven in een wereld van formulieren

Bij het maken van wetten en regels wordt geen rekening gehouden met mensen. Met een oneerlijke papierenwereld als gevolg, zegt Fatma Koşer Kaya in MUG. 'Het sociale stelsel moet volledig op de schop.

Lees het bericht
fatma-liggend
Aanbevolen door LCR
25/04/2023

Sprank brengt groot interview met Fatma Koşer Kaya

'Vertrouwen kan alleen maar hersteld worden door met aandacht en oprecht te luisteren naar mensen. In de politiek, in de gemeentehuizen. Burgers moeten op verschillende momenten bij beleids- en besluitvorming betrokken worden.' Het zijn twee citaten uit een groot interview in Sprank dat op 25 april 2023 is verschenen.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.