Terugkijken: uitzending 'Als de overheid faalt' van 4 maart 2021

De drama's rondom de toeslagen. En dan de laatste uitkomsten van de Tijdelijke commissie uitvoeringsorganisaties (TCU). Conclusies zijn steeds: de kwaliteit van de dienstverlening door de overheid holt achteruit. De nadruk ligt op het controleren van burgers en niet op het bieden van bestaanszekerheid. Hoe kunnen we de menselijk maat terugbrengen in de uitvoering? Hoe geven we burgers meer inspraak? En welke rol kunnen cliëntenorganisaties daarin spelen?

Op 4 maart 2021 vond de uitzending van de LCR & Pakhuis de Zwijger plaats: 'Als de overheid faalt' (klik hieronder om terug te kijken). Met Amma Asante, vice-voorzitter Nevin Özütok van de TCU en WRR-onderzoeker Anne-Greet Keizer. En natuurlijk met twee vertegenwoordigers van cliëntenorganisaties Willem Hamminga en Kees Veerman. 

Uitzending 4 maart 2021 'Als de overheid faalt' terugkijken 👇🏾

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.