De uitzending van Pakhuis de Zwijger is terug te kijken. Lees ook de terugblik👇🏾

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Vooral voor mensen met een bijstandsuitkering, hulp vanuit de Jeugdwet of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zijn deze verkiezingen belangrijk. De gemeente bepaalt namelijk heel veel op dit gebied. Hoe is dit in verschillende gemeenten geregeld? Welke ruimte kunnen gemeenten nemen of nemen zij al? Wat verandert er hierdoor? Welke mogelijkheden biedt dit bewoners? En wat kunnen gemeenten nog meer doen? In gesprek met lijsttrekkers vanuit het hele land. 
Je kunt vragen stellen! Dat kan live in de studio, via de chat in de onlineverbinding of via dit vragenformulier voor vragen aan politici tijdens de uitzending van 10 maart 2022 (klik). 

Schuld-klaar-1.002

Reserveer jouw plek!

Rick Brink praat met politici Rutger Groot Wassink (Amsterdam), Esmah Lahlah (Tilburg), Linda Voortman (Utrecht), Joop Wikkerink (Aalten) en Tim 'sJongers (Den Haag). Praat mee!

Online en in IJzaal Pakhuis de Zwijger
10 maart 2022 • 20:00-21:30 uur

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.