Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

De LCR heeft verschillende vacatures, kijk snel bij actuele berichten

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021

Volg online: Met elkaar, nooit alleen met Carola Schouten en Ab Harrewijnprijs

Op 13 mei rond half 3 begint het middagprogramma van 'Met elkaar, nooit alleen'. De hele dag staat in het teken van de GroenLinks-politicus Ab Harrewijn die in 2002 overleed. Hij liet een belangrijk gedachtegoed na: samen opkomen voor mensen die het minder hebben. En hij stond aan de basis van de LCR. Genoeg om te vieren. Het programma is online te volgen. 

Ook interessant

zoektermijn4-weken_terugkijken-uitzending-2138858705
Aanbevolen door LCR
19/04/2023

Terugkijken en lezen: uitzending 18 april 2023 en signaal 'De schade van 4 weken zoeken'

'De schade van 4 weken zoeken'. Dat is de titel van de uitzending van de LCR en Pakhuis de Zwijger op 18 april én het signaal over de zoektermijn die jongeren tot 27 jaar wordt opgelegd als ze een bijstandsuitkering aanvragen. Wat is de schade voor jongeren? Wat hebben gemeenten als Utrecht en Tilburg besloten?

Lees het bericht
130523ut abherrewijn LCR-5
Aanbevolen door LCR
13/05/2023

Carola Schouten houdt betrokken rede, Ab Harrewijnprijs naar Michelle van Tongerloo

Een minister die graag ziet dat de Participatiewet zo snel mogelijk wordt aangepakt. Ze wijst op de noodzaak om naar elkaar om te zien. Die voorbeelden waren er te over bij de nominaties van de Ab Harrewijnprijs. De uiteindelijke winnaar, Michelle van Tongerloo, is genoemd als de persoon die exact uitdraagt wat Ab Harrewijn altijd heeft bedoeld.

Lees het bericht
Carola-Schouten-FL2265265
17/04/2023

Minister Carola Schouten houdt de Ab Harrewijnrede op 13 mei

Niemand minder dan Carola Schouten, minister voor Armoedebeleid, Participatiebeleid en Pensioenen, houdt op 13 mei de Ab Harrewijnrede. Een speciale rede dit keer. Zij is niet alleen minister, maar heeft ook met Ab Harrewijn aan wetgeving gewerkt die leidde tot de oprichting van de LCR.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.