Terugkijken: uitzending 'Inkomenszekerheid in crisistijd' van 11 februari 2021

De coronacrisis zorgt ervoor dat werk en inkomen voor veel mensen onder druk staan. Om mensen hiervoor te compenseren, heeft het Rijk heeft een heleboel steunmaatregelen in het leven geroepen – zoals de NOW en de Tozo. Eind vorig jaar kwam daar ook een sociaal pakket bij: 1,4 miljard euro dat beschikbaar is gesteld om ervoor te zorgen dat mensen zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen, door bijvoorbeeld loopbaancoaching of omscholing.

In drie arbeidsregio’s worden inmiddels pilots met het sociaal pakket gedraaid. Amsterdam is een van die pilots. Hoe staat het ervoor met het sociaal pakket? Voor wie is het bedoeld? Weten mensen het te vinden? En hoe gaat de pilot in Amsterdam? In de uitzending praten Tof Thissen (UWV), Rutger Groot Wassink (wethouder Amsterdam), Gertru Diender (vice-voorzitter Divosa) met Amma Asante over wat er mogelijk is.

Uitzending 11 februari 2021 'Inkomenszekerheid in crisistijd' terugkijken kan 👇🏾

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.