Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

De LCR heeft verschillende vacatures, kijk snel bij actuele berichten

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021

Sprank brengt groot interview met Fatma Koşer Kaya

25/04/2023

'Vertrouwen kan alleen maar hersteld worden door met aandacht en oprecht te luisteren naar mensen. In de politiek, in de gemeentehuizen. Burgers moeten op verschillende momenten bij beleids- en besluitvorming betrokken worden.' Mensen serieus nemen en ervoor zorgen dat de overheid er voor de burgers is en niet andersom. Dat bepleit LCR-voorzitter Fatma Koşer Kaya in Sprank.

fatma-liggend

Fotografie: Merlijn Doomernik

Ook interessant

VN-grote-vraag-april-2023
Aanbevolen door LCR
27/04/2023

Vrij Nederland, De Grote Vraag: Hoe worden we wat nodig is?

In de rubriek De Grote Vraag van Vrij Nederland komt steeds een onderwerp aan bod dat van verschillende kanten bekeken kan worden. LCR-voorzitter Fatma Koşer Kaya kreeg de vraag voorgelegd: Hoe worden we wat nodig is?

Lees het bericht
Amma-Asante-KL-HTW-lezing-RvS-HK20220602-310
04/06/2022

Eerste Herman Tjeenk Willink-lezing: gesproken column van Amma Asante

Hij is 80 jaar geworden en daarom is de Herman Tjeenk Willink-lezing ingesteld. De oud vice-president van de Raad van State trapte zelf de tweejaarlijkse lezingenreeks af. Het thema van de lezingen is de democratische rechtsorde in de praktijk. Bij deze eerste editie twee gesproken columns: Van Jesse Frederik én van Amma Asante.

Lees het bericht
data-protectie-klein-privacy-shutterstock_1726916926
10/11/2021

Is nieuwe big data-wet zorgelijke inbreuk privacy?

Wie in de bijstand zit en gaat samenwonen met iemand met een eigen inkomen (of spaargeld) raakt zijn uitkering kwijt en wordt zo volledig financieel afhankelijk van zijn of haar nieuwe huisgenoot. In Tilburg is een proef gestart met samenwonen zonder gevolgen.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.