Praat mee over UWV: hetgaatovermij.org

Bellen? Van ma  t/m do tussen 9 en 15 uur: 070 3499790

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021

LCR-congres 13 oktober: groeiende armoede in een rijk land

Het LCR-congres is er weer. Deelnemers kunnen op 13 oktober vanaf 13 uur op locatie óf online een dynamisch programma verwachten vol bijzondere momenten. Met uiteraard de uitreiking van de RoeteRing en de Ab Harrewijn-rede. Wie de rede houdt, maken we de komende weken bekend. En als het goed is, hebben we nóg een verrassing in petto. Presentatie is in handen van Rick Brink.

LCR-congres_met-tekst-641772313

We zien het allemaal om ons heen: steeds meer mensen kunnen niet meer rondkomen. Soms worden problemen opgelost, maar te veel mensen zitten al jaren in de armoede. Welke initiatieven zijn er? Wat is er volgens mensen zélf nodig om te zorgen dat er écht iets verandert? Denk mee, praat mee. 

Ook interessant

Esmah-Lahlah-Uitsnede-website-Dolph-Cantrijn
Aanbevolen door LCR
22/09/2022

Esmah Lahlah houdt Ab Harrewijnrede op LCR-congres 13 oktober

Niemand minder dan Esmah Lahlah, wethouder Bestaanszekerheid, Kansengelijkheid en Talentontwikkeling in Tilburg, houdt op het LCR-congres van 13 oktober 2022 de Ab Harrewijnrede. Het thema? Armoede. Er is inmiddels meer bekend over het programma.

Lees het bericht
Blog-Amma-laatste_tekst-291383204
05/09/2022

Laatste blog van Amma Asante: bitterzoet

Het is Amma Asante's laatste blog voor de Landelijke Cliëntenraad. Ze noemt het een bitterzoet moment. Bitter omdat het werk dat de LCR doet haar aan het hart gaat: ze moet dat achter zich laten. Zoet omdat zij samen met de LCR terug kan kijken op mooie resultaten.

Lees het bericht
vacature2-voorzitter_1920359528
15/07/2022

Gesloten: LCR zoekt een nieuwe voorzitter

Een week geleden is het bericht naar buiten gekomen dat Amma Asante vertrekt als voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad. Om die reden zijn wij direct een zoektocht gestart naar een nieuwe onafhankelijk voorzitter. Inzendtermijn is gesloten.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.