Volg de LCR op LinkedIn, Facebook en Twitter

Bellen? Van ma t/m do tussen 9 en 15 uur: 070 3499790

Voor (pers)contact: zie onder contact 👈🏾

LCR_logo2021

Eerste podcast van #hetgaatovermij te beluisteren

#Hetgaatovermij is de website van de Landelijke Cliëntenraad én andere organisaties. De komende tijd publiceert de LCR geregeld een podcast. Vandaag is de primeur: de eerste podcast die is opgenomen bij het afscheid van Amma Asante staat nu live. De volgende podcast verschijnt op 20 oktober 2022 en gaat over armoede.

Icoon HGOM Podcast 3000x3000px

Je kunt je op verschillende manieren abonneren op deze podcast. Via Spotify maar ook via andere podcastprogramma's van bijvoorbeeld Apple. Hieronder is de podcast ook te beluisteren.

Ook interessant

Fatma-Koser-Kaya-voorzitter-LCR
13/10/2022

Fatma Koşer Kaya is de nieuwe voorzitter van de LCR

Fatma Koşer Kaya is de nieuwe voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad. Zij is op het LCR-congres van 13 oktober 2022 voorgesteld aan het grote publiek dat haar met een luid applaus begroette. Koşer Kaya is de vierde voorzitter van de LCR en volgt Amma Asante op die op 1 september afscheid nam.

Lees het bericht
HOGM Podcast icoon 285x165px
31/10/2022

Podcast 'Fatma Koşer Kaya, de nieuwe voorzitter'

Morgen begint Fatma Koşer Kaya als voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad. Eerder namen we voor #Hetgaatovermij een podcast met haar op. Wie is zij? Wat is haar achtergrond? Waarom juist de LCR? Die is nu te beluisteren: uitzending nummer 3.

Lees het bericht
BNNVARAKASSA vrijwilligersvergoedingen
09/05/2022

BNNVARA Kassa over problemen met vergoedingen voor vrijwilligers

Sommige organisatie geven aan hun vrijwilligers als extraatje een vrijwilligersvergoeding. Daarvoor geldt een vrijstelling zodat je uitkering niet in gevaar komt. Veel vrijwilligers melden het probleem dat ook onkostenvergoedingen soms daarbij worden opgeteld met alle gevolgen van dien. De LCR werkte mee aan de BNNVARA Kassa uitzending.

Lees het bericht

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.