Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 9-13 uur

Volg de LCR op LinkedIn, Twitter of Facebook

Het bureau van de LCR is tussen 20 december 2021 en 3 januari 2022 gesloten.

LCR_logo2021
Naar thema

LCR-congres: Ombudsman Reinier van Zutphen houdt Ab Harrewijnrede

Bestaanszekerheid
Bijstand
Boete
Controle
Gemeente
In de media
Vertrouwen
Congres
04/10/2021

De Ab Harrewijnrede op het LCR-congres van 28 oktober 2021 komt van Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen. Die primeur bracht Amma Asante vanochtend (maandag 4 oktober) op NPO Radio 1 bij Spraakmakers. In de radiouitzending ging het vooral over het herstel van vertrouwen tussen overheid en burgers. Het LCR-congres heeft als thema 'Burgers bouwen aan vertrouwen'. Juist Reinier van Zutphen zet zich hier enorm voor in. De LCR is daarom blij hem als Ab Harrewijnredenaar te begroeten.

Reinier van Zutphen 2020 - foto Freek van den Berg 3_1
Programmering

Naast zijn inbreng, wordt er op die dag voor het eerst de RoeteRing uitgereikt aan iemand die een bijzondere inzet heeft gepleegd om mensen die afhankelijk zijn van de overheid in beeld te brengen. Arjan Vliegenthart van het NIBUD geeft een toelichting op voorkomen van schulden. En er is nóg een bijzonder element. Dat brengen we de komende weken naar buiten. Wil je erbij zijn? 

Foto: Freek

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.