27 februari Pakhuis: Zet(je) naar werk

Bij Pakhuis de Zwijger bespreken we het Breed Offensief. Je kunt daarbij zijn. Meld je hieronder aan. 👇🏾Wat komt er aan bod? Wie ondersteuning nodig heeft om aan het werk te gaan én te blijven, kan tegenwoordig rekenen op veel verschillende tools. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor jobcoaching, loonkostensubsidie en andere ondersteuning. Deze en andere tools zijn de afgelopen tijd verbeterd met het Breed Offensief. In dit programma leggen we uit waarom en hoe de maatregelen er zijn gekomen, wat ze inhouden en hoe ze kunnen helpen.

240202-Afbeelding 27 februari

Demissionair minister Carola Schouten – die het wetsvoorstel voor het Breed Offensief deed – is aanwezig en gaat in gesprek met (toekomstige) werknemers, werkgevers, jobcoaches en andere betrokkenen.

Vragen
Hoe komen werkzoekenden en werkgevers te weten welke werkvoorzieningen zij kunnen krijgen? Wat kunnen werkgevers zelf ondernemen om mensen echte kansen te bieden? Welke voordelen zien mensen die zelf ondersteuning nodig hebben? Kortom: wat kan er allemaal als je aan het werk wilt komen?

Reserveer alvast je plek

Uitzending LCR & Pakhuis de Zwijger Zet(je) naar werk

Pakhuis de Zwijger
27 februari 2024 van 20.00-21.00 uur

Op de hoogte van alle berichten van de LCR

Wij plaatsen regelmatig berichten op onze website. Die delen we graag! Wil je op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de LCR en de onderwerpen waarmee wij ons bezighouden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsdienst.