Vertrouwen? Daar bouw je samen aan


CIB-2021-vertrouwenToeslagenaffaire, boodschappengate, zoek raken van gegevens bij UWV, zogenaamde fraude. Het zijn voorbeelden van het wantrouwende beleid van de overheid. Het kan echt anders. Dat laten mensen die zelf afhankelijk zijn van een uitkering, medewerkers van gemeenten en speciale teams zien. Herstel van vertrouwen gebeurt alleen als beleid wordt gemaakt mét mensen die van die overheid afhankelijk zijn. Daarover gaat dit jaar de Cliënt in Beeld-prijs: Burgers bouwen aan vertrouwen.

Goede voorbeelden helpen

Bouw jij aan vertrouwen? Hoe probeer je de afstand met de burger tot de overheid te overbruggen? Daarin is de LCR geïnteresseerd. Goede voorbeelden kunnen anderen weer verder helpen. Stuur jouw voorbeeld in voor de Cliënt in Beeld-prijs in. Het thema? Burgers bouwen aan vertrouwen.


Voordragen?

CIB-prijs 2021-tekst-shutterstock_350732927Je kunt jezelf voordragen, iemand anders of een organisatie. Dat mag ook een gemeente zijn die op de goede weg is. Of een andere organisatie die het wantrouwen overboord probeert te gooien. 


Er is een juryprijs en een publieksprijs, elk 2500 euro. Stuur je inzending van maximaal 1250 woorden wel in voor 1 september naar congres@lcr-suwi.nl. 


Op 28 oktober volgt de uitreiking. Lees meer over de Cliënt in Beeld-prijs 2021Twitter share button Facebook share button LinkedIn share button

Laatst gewijzigd op 19 juli 2021 16:45:56


Vraag en antwoord