Tip van de sluier 3: Een kijkje in de keuken van belangenbehartiging!


Tweede-Kamer-invloed-shutterstock_1496039057Het afgelopen jaar zijn belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de Wajong en de Participatiewet. Wat zijn de opbrengsten en wat zijn aandachtspunten voor de lokale uitvoering? De LCR blikt samen met de minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink, Stichting Studeren & Werken op Maat (SWOM), onze leden en partners terug op onze strategie. 

Wat is goed gegaan? Wat kan beter? Welke lessen trekken we uit onze ervaringen. Welke tips heeft u voor de LCR? Waar luisteren politici en beleidsmakers naar? Welke lessen zien we voor nadere cliëntenraden? Welke kansen zijn er voor de toekomst?
Tijdens een bijzondere sessie op het LCR-congres kunt u een kijkje nemen in de keuken en krijgt u een snelcursus lobbyen in de praktijk. Allemaal op het LCR-congres. Maar dan moet u zich wel eerst aanmelden.


Deze of een andere sessies?

De keuze voor deze sessie of een andere sessie maakt u ter plekke. Het is dan wel zaak om op tijd te zijn, want het aantal plaatsen voor deze boeiende spreker is beperkt. De komende weken laten we stukje bij beetje zien wat er gebeurt op het LCR-congres. Neem van de organisatie aan dat het verrassend en anders is. Met uiteraard wel vertrouwde elementen als de Ab Harrewijnrede en de Cliënt in Beeld-prijs.

Twitter share button Facebook share button LinkedIn share button

Laatst gewijzigd op 24 februari 2020 16:02:51


Vraag en antwoord