LCR-congres: Ombudsman Reinier van Zutphen houdt Ab Harrewijnrede


Reinier van Zutphen 2020 - foto Freek van den Berg 3_1De Ab Harrewijnrede op het LCR-congres van 28 oktober 2021 komt van Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen. Die primeur bracht Amma Asante vanochtend (maandag 4 oktober) op NPO Radio 1 bij Spraakmakers. In de radiouitzending ging het vooral over het herstel van vertrouwen tussen overheid en burgers. Het LCR-congres heeft als thema 'Burgers bouwen aan vertrouwen'. Juist Reinier van Zutphen zet zich hier enorm voor in. De LCR is daarom blij hem als Ab Harrewijnredenaar te begroeten.

Programmering

Naast zijn inbreng, wordt er op die dag voor het eerst de RoeteRing uitgereikt aan iemand die een bijzondere inzet heeft gepleegd om mensen die afhankelijk zijn van de overheid in beeld te brengen. Arjan Vliegenthart van het NIBUD geeft een toelichting op voorkomen van schulden. En er is nóg een bijzonder element. Dat brengen we de komende weken naar buiten. Wil je erbij zijn? 


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het LCR-congres, zowel online als op de locatie NBC in Nieuwegein. Omdat het onzekere tijden zijn, laten we in de week voorafgaand aan het congres weten hoeveel mensen ook worden toegelaten.


Foto: Freek van den BergTwitter share button Facebook share button LinkedIn share button

Laatst gewijzigd op 04 oktober 2021 12:27:00

Vraag en antwoord